آموزش کاشت درخت پالونیا

ویژگیها و کاربردهای درختان پالونیا
مقاله برخی ویژگیها و کاربردهای درختان پالونیا طبق پژوهشهای انجام شده توسط گروه جنگلداری دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان اطلاعات جامعی از جزئیات کاشت و کاربردهای درخت پالونیا را به شما ارائه می دهد. موارد مهم زیادی در کاشت درخت پالونیا وجود دارد از جمله فاصله درختان در کاشت بصورت کلون یا گونه مناسب هر منطقه و زمان بهره برداری که اطلاع از این موارد قبل از شروع به کاشت درخت پالونیا در بهره برداری حداکثری موثر است.
در ادامه این مقاله چکیده مطلب را مشاهده نمایید و یا برای دریافت کامل فایل کلیک نمایید.
بررسی کاشت و پرورش پالونیا
- گونه های پالونیا با چه مناطقی سازگاری دارند
- کیفیت چوب پالونیا و موارد استفاده این نوع چوب
- گیاه شناسی پالونیا
- نحوه کاشت و تکثیر پالونیا
- مدت زمان رسیدن به بهره برداری
- خصوصیات اکولوژیکی پالونیا
چکیده
برخی ویژگیها و کاربردهای درختان پالونیا
با توجه به افزایش جمعیت و نیاز روز افزون به چوب و فرآورده های چوبی لزوم استفاده از گونه های تندرشد امری ضروری به نظر میرسد.
امروزه تأکید زیادی بر جنگل کاری به منظور بهبود تولید چوب و حفظ تعادل اکولوژیکی میشود. هدف از این مطالعه بررسی جنس پالونیا و سازگاری آن در مناطق مختلف کشور است.
از بین گونه های جنس پالونیا، گونه fortunei ترجیحاَ برای نواحی هیرکانی، گونه tomentosa برای مناطق خشک و نیمه خشک و نواحی سردسیر ایران، elongata, catalpifolia, taiwaniana, albiphloea, fargesii, kawakammi, australis و سایر گونه ها برای کشت در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری ایران، پیشنهاد میگردد.
طبق پژوهشهای انجام شده چوب پالونیا کیفیت الزم را جهت تولیدات چوبی و خمیر کاغذ را دارد. استفاده از این درختان در زراعت چوب، نهال کاری، کاشت با محصوالت زراعی، جنگلهای مخروبه یا سوخته در دوره کوتاهی موجب افزایش حجم چوب خواهد شد.
نوروزعلی حسن عباسی، حسن پوربابائی، لیال مرادی پور
واژه های کلیدی: پالونیا، زراعت چوب، گونه های تندرشد، صنعت چوب، تنوع مصرف
نهالستان آذربایجان ارائه دهنده آموزش کاشت انواع نهال و فروش نهال در آذربایجان شرقی، بناب
